Det går fort i hockey ;-)

Nu går det undan.

Det delades ut lite pekpinnar på mammagrupen förra veckan om att tänder måste borstas minst 2 gånger per dag, jag som tyckte vi var bra som borstade 1 gång, så nu borstas här för glatta livet, tur för mig att Max tycker att det är jättekul.

Imorse drack han själv ur sin nappflaska, tog ett tag men han fixde det och bara en gång åkte den i golvet. Hurra för Max. Han är verkligen jättekul att hänga med just nu.

Klockan är redan efter midnatt, så bäst att gå och sova, den lille vaknar ju med tuppen och då är det dumt om hans mamma hängt  framför datorn halva natten.

Tjing.

Då kör vi morsan!


2 minuter 2 gånger om dagen... eller hur var det nu?


Här slurpas med bestämdhet

Kommentarer
Postat av: Mia

Men så duktig han är!!! Och fin! Du när fick han sina gaddar??? Juni har ingen ännu. Föresten morsan! DU ÄR UTMANAD!!!! ;)

2008-11-25 @ 09:14:32
URL: http://miapopovac.blogspot.com
Postat av: Anonym

Föresten Linda, Juni vägrar dricka vatten..och inget annat kallt heler för den delen... Har du nå tips? kram

2008-11-25 @ 09:37:13
Postat av: Linda

Mia,



Hans första tänder kom med 1 veckas mellanrum när han var 4 månader, de två framtänderna i nederkäken. Det är först nu när de har börjat växa till sig som jag känner av dem när det ammas, eller när han slår till på att bita i mina fingrar...



Vet inte angående tips om vatten drickning, med Max var det egentligen inget problem, de första gångerna spottade han ut flaskan, men nu går det bra. Vi övar med pipmugg också, men det är svårare.



Kram, vi mååååste höras snart.

2008-11-27 @ 05:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0